Anmäl dig nu till träningsverksamheten 2019/2020

Nu är det äntligen dags att anmäla sig till höstens träningsverksamhet. I år kommer vi erbjuda några spännande nyheter. Vi kommer erbjuda en kombigrupp för ungdomar, där man kommer få träna tennis, padel och POP tennis.  Sedan kommer vi erbjuda en grupp som heter Games and Fun, där större delen av träningar bygger på roliga fartfyllda övningar och mindre teknik träning. Denna träningsgrupp kan man anmäla sig terminsvis och/eller på drop in. Vi gör också en allmän team satsning på båda tränings och tävlingsgrupperna för att försöka öka lagkänslan i tennisen. Läs mer om våra olika Team på hemsidan. Även denna säsong erbjuder vi ett brett utbud för alla vuxna som vill lära sig eller fortsätta spela tennis. Mer information om alla våra träningsalternativ hittar ni på hemsidan under menyn Tennis.

Klubben har en stark tränarstab, med Chefstränare Jon Sigurdsson i spetsen, och anställda tränarna Micke Pettersson och Alex Vorobiov. Utöver dessa tränare har vi ca 10-15 timanställda tränare som kommer jobba på klubben. Klubben vill också passa på att tacka tränare Hanoi för sina år på Svedala Tennisklubb. Hanoi har valt att gå vidare i sin tränarkarriär och vi önskar honom stort lycka till i framtiden.

Sista anmälan för våra träningsgrupper är den 1/9. Vill man deltaga i någon tävlingsgrupp vill vi ha in den anmälan senast den 25/8. Anmälan görs via vår hemsida under menyn Tennis eller via länken nedan.  Välkomna till höstens träningsverksamhet 2019.

Anmäl dig till höstens träningsverksamhet här