Anmäl dig nu till Summer Tennis

Tennis är en perfekt sport att aktivera sig med i dessa virus tider, då den inte innehåller någon fysisk närkontakt. Dessutom är det bevisat att tennis är en av de hälsosammaste sporterna man kan utöva, då man tränar hela kroppen. Så vad väntar ni på? Anmäl er nu så ni också får ta del av denna fantastiska idrott. Ni som redan är igång med er tennis, passa på och vässa formen under sommaren genom att boka upp er för någon veckas sommarträning.

Svedala Tennisklubb arrangerar sommarträning för barn, ungdomar och vuxna vecka 26-32. Det kommer finnas nybörjarkurser, fortsättningskurser och träning för våra tävling och elit spelare. För spelaren som vill spetsa till sin träning, finns det även möjlighet att boka våra duktiga tränare för individuella lektioner. Vi kommer även ge möjlighet till sparring lektioner.

Anmäla dig till en eller flera veckor. Kan man inte hela veckor går det bra att anmäla sig till specifika datum. Läs mer om våra olika grupper och hur du anmäler dig i nedan inbjudningar.

SUMMER-TENNIS-barn-och-ungdom2020

SUMMER-Clinics-och-Tennis-Xpress-Vuxna2020

Summerclinics-tävlingspelare-2020