Svedala TK organisationsförändring sommaren 2021

Svedala TK organisationsförändring sommaren 2021

Det är med stor glädje att se hur Svedala TK fortsätter att utvecklas och klarar att ta sig igenom tuffa perioder så som en pandemi utan att stoppa upp.

Svedala TK:s styrelse har därför beslutat att förändra i organisationen för att se till så att de resurser som krävs för att driva nuvarande verksamhet samtidigt som målet med att fortsätta att utvecklas och ligga i framkant fortfarande kan ske på bästa sätt.

Ny Klubbchef

Vi har därför glädjen att stolt kunna meddela att Marie Andreasson tillträder som ny Klubbchef för Svedala TK.

Marie har en gedigen bakgrund inom tennisen både som utövare men också som ideell kraft och ekonomiansvarig inom Svedala TK i flera år. Marie kommer att vara deltidsanställd och som Klubbchef har hon totalansvar för klubben, personal, ekonomi och verksamheten Klubbchefen rapporterar till Svedala TK:s styrelse och ansvarar för att följa Verksamhetsplanen och genomföra beslut som fattas.

Vi supportrar och önskar Marie stort lycka till med sitt nya uppdrag.

Ny Verksamhetschef

Vi har glädjen att stolt meddela att Magnus Grahn tillträder en ny tjänst som Verksamhetschef för Svedala TK.

Magnus har en lång karriär inom tennisen som både spelare men också som tränare och med ledningspositioner inom Svedala TK. Magnus kommer att vara heltidsanställd och som Verksamhetschef har han ansvar för driften av verksamheten inklusive dess bemanning och budget. Verksamhetschefen rapporterar till Klubbchefen och ansvarar för att följa Verksamhetsplanen och genomföra beslut som fattas.

Vi supportrar och önskar Magnus stort lycka till med sitt nya uppdrag.

 

Jens Björkman

Styrelseordförande i Svedala TK

2021-08-01