Svedala Tennisklubb lanserar nya padel och tennisligor utomhus 5/1-4/9

Det är med stor glädje som vi nu äntligen kan presentera Svedalas första padel och tennisliga utomhus. Svedala Tennisklubb har en fantastisk utomhusanläggning med 3 tennis och 3 padelbanor som håller mycket hög kvalitet. Anläggningen ligger väldigt fint och har en stor mysfaktor. Så ta chansen att vara med i sommarens hetaste liga. På tennissidan kommer vi erbjuda en singel liga för ungdomar och seniorer och en för juniorer 9-14 år. I båda tennisligorna välkomnar vi både tjejer och killar. På Padel sidan kommer vi ha en liga som är riktade till damer och tjejer från 15 år., men det kommer även finnas en öppen klass för både herrar, damer och mixade par. I båda dessa padelligor välkomnar vi ungdomar från 15 år. Vi välkomnar även spelare och lag från andra klubbar.
Både tennisligorna och padelligorna kommer att bedrivas i första hand på söndagar eftermiddag/kväll. Vi hoppas kunna skapa full aktivitet, härlig stämning på både tennis och padelbanorna under sommaren.
Missa nu inte att anmäla dig, det är begränsat antal platser, så det är först till kvarn som gäller. Nedan kan ni klicka er in för att få mer information och hur man anmäler sig till respektive ligor.

Svedala Outdoor Padel League Öppen

Svedala Outdoor Padel League Dam

Svedala Outdoor Tennis League Ungdom och Senior

Svedala Outdoor Tennis League Junior 9-15år