Svedalaspelen Indoor 18/10-2/11

Nu börjar det närma sig Svedalaspelen Indoor som spelas 18/10-2/11. Denna tävling är anpassad från ca 10 år upp till senior nivå. Det finns klasser för både dem erfarna spelarna, men även för spelaren med mindre tävlingserfarenhet. Vi har även en klass som tillhör Svenska vintertouren med 20000kr i prispengar.
Sista dagen att anmäla sig är nu på söndag den 9/10.

Anmälan gör man online via länken nedan. Har man ingen tävlingslicens, så kan man lösa det via tennis.se. Licensens är gratis för barn upp till 12 år och seniorer som bara vill ha en motions licens. För att skaffa licens klicka på länk nedan.

För att veta när just din klass spelas, så kan man höra av sig till undertecknad eller kolla online på tävlingen under factsheet.  

Länk till tävlingen nedan

https://svtf.tournamentsoftware.com/tournament/479AC55F-165B-4C2F-A9AB-8C87EBA554A4

Länk till att lösa tävlingslicens nedan

https://www.tennis.se/tavlingar/att-tavla/borja-tavla/#licens

SVEDALA TENNISKLUBB INBJUDER TILL