Träningsgrupper

Träningsverksamheten

I Vänster marginalen hittar du alla aktiviteter. Klicka på önskad aktivitet och Anmäl dig!

Svedala Tennisklubb bedriver träning för alla åldrar och kategorier av spelare. Som barn, ungdom eller vuxen kan du välja att spela tennis på den nivå som passar just dig. Nedan hittar du klubbens olika typer av träning.

Vi delar upp klubbens träningsverksamhet i 3 olika typer av grupper, träningsgrupper barn- och ugdom, tävlingsgrupper barn- och ungdom och vuxentennis. Inom dessa grupper finns det sedan olika alternativ, anpassat utefter ålder och ambition. Förutom tennis erbjuder klubben en mängd andra roliga alternativa träningsformer som, Kombigrupp Tennis, Padel och POP Tennis, Tennis Fitness och Multi SkillZ and Sports. Vi erbjuder även en Team satsning på mini, midi och maxitennis och så startar vi en träningsgrupp som vi kalla för Games and Fun. Läs mer om dessa träningsformer i vänster kolumn.

Klubben har under 2019/2020 jobbat fram en ny verksamhetplan med tillhörade policy dokument. Nedan finner ni klubbens policy dokument för våra aktiva och anhöriga. Klubbens verksamhetplan och fler policy dokument finner ni om ni klickar på på länken  Om oss.

Anmälningstiden för träningsgrupper hösten/våren 2020/2021 går ut den 30/8 för att vara garanterad plats.

Anmälningstiden för tävlingsgrupper hösten/våren 2020/2021 går ut den 16/8 för att vara garanterad en plats.

Policy för aktiva i tränings- och tävlingsverksamheten

Förälder och anhörigpolicy