Boka sparringlektioner

Vad är en sparringlektion?

Syftet med en sparringlektion är att få möjligheten att få träna med/mot tränare som håller hög spelnivå och kanske få några värdefulla tips på vägen. Man kan ha önskemål om det är något specifikt man skulle vilja träna på, men grundtanken är mycket spel. Tränare anpassar sin spelnivå utefter spelaren som tar lektionen. Sparringlektion är inte till för teknikutveckling.

Vem?

Sparring lektionen kan passa många olika spelare, allt från tävlingsspelaren, till motionsspelaren ung som gammal som vill ha någon duktig att spela mot. Spelaren bör dock inte vara helt nybörjare, utan bör kunna spela lite på sin nivå för att man ska få ut något av lektionen.

När?

Ring eller skicka sms till tränaren som ni vill ha en sparringlektion med och kom överens om en dag och tid som passar er båda och när det finns banor lediga. Ange för och efternamn och din ungefärliga spelnivå. Tränare bokar sedan in banan.

Vilka tränare kan man boka?

Robin Liljegren                           0763-235089

Jonatan Olsson                           0722-261105   

Liam Bergkvist                           0721-572452

Elin Hellberg                               0709-992242

Kostnad?

Man betala för tränaren enligt nedan och banhyran. Har man spelkort behöver man inte betala banhyra. Tränaren bokar banan till lektionen.  Spelare betalar för lektion och eventuellt banhyra i receptionen innan spel.

Juniorer

1 spelare 200kr/timme+banhyra                      2 spelare 300kr/timme (150kr/person)+banhyra

Seniorer

1 spelare 250kr/timme+banhyra                      2 spelare 350kr/timme (175kr/person)+banhyra

Alla priser är för medlemmar i Svedala Tennisklubb. (Icke medlemmar tillägg på 50kr/person.