Ny organisation

Svedala Tennisklubb växer och tillhör nu en av södra Sveriges absolut största tennisklubbar. Lokalytan har mer än fördubblats, vi har en ny utomhusanläggning och antalet medlemmar har nått all-time-high med ca 1400 st.

För att möta denna expansion förändrar vi vår organisation genom att förstärka klubbledningen med Marie Andreasson som har stor tenniskunskap och tävlingserfarenhet. Marie kommer att arbetar 40% och ingå i ledningsteamet tillsammans med Lars Sonesson, klubbchef och Magnus Grahn, Sportchef.

En ny Cheftränartjänst har inrättats. Denna tjänst har tillsatts med Jon Sigurdsson.Jon har en bred kunskap med internationell erfarenhet och Jon har också ingått i Svenska Tennisförbundets tränarteam med våra tidigare världsstjärnor som mentorer.

Vi har också anställt Alexander Vorobiov som är en engagerad tränare och som arbetat som tränare i Sverige i ca 10 år. Alexander var etta i Georgien i sin ålder som junior och besitter en hög spelstyrka.

Vi har också förstärkt vårt tränarteam med Mikael Pettersson som vuxit upp i klubben och som spelat i klubbens A-lag i flera år. Mikael har varit timanställd tränare i klubben för några år sedan men vill nu satsa på tränaryrket på heltid.

Hanoi Cabarcos Menendez som varit tränare i klubben i fyra år kommer att träna vidare i höst.

Med dessa anställningar förstärker vi vårt tränarteam vilket ger oss ytterligare möjlighet till individanpassning men också till en förstärkning av breddverksamheten.

Vi hälsar Jon, Alexander och Mikael Hjärtligt Välkomna som tränare i Svedala Tennisklubb och önskar samtidigt Ervin, Gabbi och Jonas lycka till med nya utmaningar.

/ Lars Sonesson

      
Fr.v. Marie, Jon, Alexander och Mikael.