Boka Sparringlektion med Elin Hellberg

Vem är Elin?

Elin 22 år, en av Svedala Tennisklubbs mest framgångsrika tennisspelare på tjejsidan. Elin har två SM silvermedaljer, en i Flickdubbel 14 och en i damdubbel 21. Elin har varit rankad som nr 8 i Sverige bland juniorerna i hennes åldersgrupp. Hennes framgångsrika juniorkarriär gav henne ett tennisstipendium till College i USA, där hon nu befinner sig större delen av året. Vi är glada av att ha Elin med i vårt tränarteam under vår/sommaren 2020 innan det förmodligen bär av till USA igen.

Vad är en sparringlektion?

Syftet med en sparringlektion är att få möjligheten att få träna med/mot Elin som håller hög spelnivå och kanske få några värdefulla tips på vägen. Man kan ha önskemål om det är något specifikt man skulle vilja träna på, men grundtanken är mycket spel med/mot Elin. Elin anpassar sin spelnivå utefter spelaren som tar lektionen. Sparringlektion är inte till för teknikutveckling.

Vem?

Sparring lektionen kan passa många olika spelare, allt från tävlingsspelaren, till motionsspelaren ung som gammal som vill ha någon duktig att spela mot. Spelaren bör dock inte vara helt nybörjare, utan bör kunna spela lite på sin nivå för att man ska få ut något av lektionen.

När?

Ring eller skicka sms till Elin och kom överens om en dag och tid som passar er båda och när det finns banor lediga. Elin kan vardag som helg. Ange för och efternamn och din ungefärliga spelnivå. Elin bokar sedan in banan. Det går bra att spela både inne och ute.

Tfn till Elin 0709-992242

Kostnad?

Juniorer

1 spelare 200kr/timme            2 spelare 300kr/timme (150kr/person)

Seniorer

1 spelare 250kr/timme            2 spelare 350kr/timme (175kr/person)

Alla priser är inklusive banhyra och gäller för medlemmar i Svedala Tennisklubb. (Icke medlemmar tillägg på 50kr/person)

Betalning sker innan lektion till receptionen. Har man bokat en sparringlektion när receptionen är stängd swishar man till 123 355 89 21 och skriver sparring Elin som meddelande.