Häng med på Davis Cup match i Helsingborg 4-5/3

Den 4-5 mars spelare dem svenska herrtennisstjärnorna Davis Cup match mot Japan i Helsingborgs Arena. Detta vill ni absolut inte missa. Tennis är fantastiskt roligt att titta på live.

I samband med Davis Cup matchen har klubben köpt in ett antal biljetter för både fredagens och lördagens spel för att skapa Svedala Tennisklubb:s egna hejarklack. Dessa biljetter kommer att vara tillsammans. Vi hoppas många vill hänga med och skapa en härlig stämning kring denna match. 

Vill man bli en del av Svedala Tennis gänget på läktar plats, så ska man maila magnus.grahn@svedalatennis.se och ansöka om biljetter. Ange namn och ålder på alla som vill ha biljetter och vilken dag/ar man vill ha biljett. Dessa biljetter är först till kvarn och är bindande. OBS: Skulle samhällssituationen inte tillåta publik vid matchdatumen, får man givetvis pengarna tillbaka.

Preliminärt spelprogram

Fre den 4/3 start ca kl 16:45. Det kommer att spelas 2 singel matcher 

Lör den 5/3 start ca kl 13. Det kommer att spelas 1 dubbel och 2 singlar

Kostnaden för biljetterna är 200kr/dag för vuxen och 100kr/dag för barn och ungdom upp t.o.m. 18 år.

Vill man inte vara en del av Svedala Tennisklubb:s supporters, så kan man även köpa biljetter via länken nedan. Oavsett om man köper biljetter via mail eller via länken så går en del av dessa biljett pengar direkt tillbaka till klubben.

https://helsingborg.ebiljett.nu/tag/1079