Internationell lagcupslandskamp Winter Cups 2-4/2

Den 2-4/2 kommer klubben arrangera en internationell lag tävling för tjejer 14 år som heter Winter Cups. 8 landslag kommer vara på plats. Förutom Sverige så kommer Österrike, Belgien, Kroatien, Polen, Portugal, Slovakien, Spaniens landslag komma till Svedala. Det kommer att spelas tennis på mycket hög nivå och med stor sannolikhet kommer man få se framtida världsspelare på vår anläggning. Vi hoppas många i Svedala och vårt närområde tar tillfälle att både komma och stötta Sveriges landslag på flicksidan, men även passar på att få njuta av fantastisk tennis. Det är gratis entré alla dagar.

Det kommer att spelas matcher från fredagen den 2/2 till söndagen den 4/2. Lottning och spelschema kommer att göras och läggas ut torsdagen den 2/2. Alla lagmatcher kommer bestå av 2 singelmatcher och 1 dubbelmatch. Alla lag kommer att spela matcher samtidigt. En landskamp på varje bana. Varje match börjar med andra singeln, följt av första singeln och sist spelas dubbeln. 

 

 

Öppet Hus

I samband med tävlingarna kommer vi ha öppet hus, där man kan få testa på minitennis, pickleball och bordtennis. Öppet hus hålls i klubbens Multihall, fre den 2/2 kl 14-18 och Lör den 3/2 kl 13-16. 

Kom och Heja fram Sveriges landslag och vinn fina priser

Klubben kommer att ha kiosken öppen på ovanvåningen, med ett utökat utbud, med bl.a. korv med bröd och Hamburgare.  Alla barn som kommer och tittar och hejar fram Sveriges lag kommer vi bjuda på en korv med bröd. Alla som kommer och tittar oavsett ålder är också med i utlottningen av fina priser varje dag. Lapp med namn och telefon nr ges till kioskpersonalen på ovanvåningen. 

Varmt välkomna!

Preliminärt Spelprogram Winter Cups 2-4/2

Vilka länder som kommer att mötas först kommer att lägga ut efter lottningen är klar torsdag kväll.

Torsdag 1/2

kl 9-15 Landslagen på plats och tränar. Kom gärna och titta.

Fredag 2/2

kl 11 Invigning av Wintercups.

kl 12 Spelen kan börja, 2 singlar följt av en dubbel.

Ca kl 18 Första dagens matcher är slut.

Lördag 3/2

kl 10 Matchstart dag 2, 2 singlar följt av en dubbel.

ca kl 16 Andra dagens matcher är slut.

Söndag 4/2

kl 9 Matchstart finaldagen

ca kl 15 Finaldagens matcher slut

ca kl 15 Priscermoni Tennis Europe Wintercups