Nytt ansikte i receptionen

Kanske har ni redan stött på henne? Annars lär ni göra det när höstterminen drar igång! Under våren praktiserade och testade Madeleine ”Madde” Olsson på att jobba i Svedala Tennisklubbs reception. Nu är det klart att hon blir kvar och blir en av klubbens tre ordinarie receptionister.

Den positiva 37-åringen är uppvuxen i Svedala och får nu betydligt närmare till jobbet än när hon pendlade till Malmö för sitt jobb som kallskänka på Smörgåshörnan under 13 år. Dessförinnan har hon även jobbat med lokalvård under två år. Någon tennisbakgrund har hon inte men hon har spelat både bowling och innebandy.

– Det här har varit – och är en utmaning för mig – som tidigare inte har jobbat så mycket med direkta kundkontakter. Men hittills har de flesta kunder varit förstående och hjälpsamma. Det är många olika moment och system att jobba i, men det är kul, spännande och roligt att lära sig nya saker, säger ”Madde”.

Såväl kollegor som framförallt Lars Sonesson har stöttat och hjälpt Madde igång på det nya jobbet och tillsammans med Ann-Louise Waldenström och Björn Hembo utgör de nu grundstommen i receptionen där även Lelya Alghatawe och Elin Hellberg hjälpt till under sommaren och finns som extraresurser.

– Efter en lite strulig period där två av de ordinarie i receptionen har lämnat oss känns personalsituationen bättre igen med en bättre kontinuitet. Totalt sett med tränare och klubbledning står vi väl rustade inför hösten, säger Jens Björkman, ordförande i Svedala Tennisklubb.